texprocess_2019

Texprocess 2019, 14 -17 maj 2019
Frankfurt am Main

Texprocess är den ledande internationella mässan för producerande och produktutvecklande företag inom konfektions- och textilindustrin. Internationella utställare presenterar de senaste
mjukvarulösningarna, maskinerna, anläggningarna, processerna och tjänsterna
för bearbetning av textila och flexibla material.
texprocess_Logo_RGB_1000px_72dpi
Välkommen att träffa oss och våra leverantörer. Vi finns på plats under alla mässdagar.
Se mer information nedan.

Parallellt med Texprocess hålls Techtextil, den ledande internationella mässan för teknisk textil
och non-woven material.
techtextil_Logo_RGB_1000px_72dpi

Sömnad

Juki
Industrisymaskin 1-nåls Juki DDL-9000CHall 5.0, C90
Juki är världens största symaskinstillverkare. Deras program omfattar alla typer av industrisymaskiner, från enkla raksömsmaskiner till sömnadsautomater både för konfektion och övriga branscher. I Jukis monter träffar du Thomas Arvidsson.

ACG Kinna Automatic AB är en ledande tillverkare av maskiner för helautomatiska produktionslinjer för textilindustrin i hela världen.
Tajima_texprocess_2019

Brodyr

Tajima Industries Ltd.
Hall 5.0, B20, B12
www.tajima.com

Madeira Garnfabrik
Hall 5.0, C40
https://madeira.de/

Coloreel AB
embroline_by_coloreel_kameleont_litenHall 5.0, C42
www.coloreel.com
Coloreel är en tilläggsenhet som färgar tråden i direkt anslutning till en brodyrmaskin. Det öppnar helt nya möjligheter för design av brodyr samt ökar den totala effektiviteten i produktionen.

Skär

Gerber Technology
Hall 4.0, B31
www.gerbertechnology.com
Skärmaskiner, läggmaskiner, läggbord, plottar och inläsningsbord för en rad olika branscher såsom konfektionsindustrin, möbelindustrin, båt-, bil- och flygindustrin, kompositindustrin (kolfiber, glasfiber och prepreg), läderindustrin, teknisk textil samt övriga branscher där olika former av textil är vanligt förekommande. Gerber erbjuder mjukvaror för de flesta branscher inom textil verksamhet, från design-, mönsterkonstruktions-, 3D modellerings- och Made To Measure program till läggbildshantering, orderplanering och skärmaskinsprogramvara. Mjukvarorna från Gerber hjälper dig att spara material, minimera arbets- och produktionskostnader, korta utvecklingstider samt effektivisera din produktutveckling och produktion.

PLM

Gerber Technology
Hall 4.0, B31
www.gerbertechnology.com
Gerber YuniquePLM, ett komplett PLM system som skapar struktur, underlättar kommunikation och visibilitet i din produktutveckling.

Besök mässans hemsida