Brother_Fespa_2019

FESPA Global Print Expo är den ledande internationella mässan för print och hålls i München 14-17 maj parallellt med mässorna Texprocess och Techtextil i Frankfurt.

Välkommen till Brothers monter A6-C10 på FESPA 14 – 17 maj 2019

Brother kommer utöver sina storsäljare, de prisbelönta GTX- och GT-3 serierna, även presentera flera hård- och mjukvarulösningar för ökad produktivitet. Ta en närmare titt på automatiserade förbehandlingslösningar, produktionsverktyg för exakt utskrift och flera mjukvarulösningar för automatiserade processer – Brother har det din produktion behöver.

Träna dina färdigheter genom att delta i Brother Academy!

Varje dag håller Brother små presentationer i enlighet med Brother Academy konceptet. De har kunnat bokat flera specialister från marknadsledande företag som kommer att ge dig en exklusiv översikt över olika DTG-ämnen: från hur man startar ett framgångsrikt företag och hittar den perfekta plaggkvaliteten, följt av användbara tips och tricks genom hela tryckprocessen, till de olika torkningsmetoderna. Varje ämne kring plaggtryck kommer att täckas. Missa inte chansen att träffa så många experter i en monter!

Besök hemsidan www.brothergt.com för mer information, hålltider och registrering online för en föreläsning. Naturligtvis är du välkommen att delta även om du inte registrerar dig i förväg!