Välkommen till ACG Nyström AB

acghus-2ACG Nyström AB är en komplett leverantör inom Sömnad, Svets, Brodyr, Textilprint, Tillskärning, Mönsterkonstruktion/CAD och PLM. Mer information om vårt utbud hittar du under fliken ”Produktområden”.

Vårt utbud sträcker sig från den enklaste nål till stora komplexa automater för industrin. Vi vänder oss lika mycket till enmansföretag som till multinationella koncerner. Vår kunskap om produktionstekniska system och processer är uppbyggd under mer än 90 år i nära samarbete med våra kunder. ”Ett totalt engagemang tills allt fungerar” har givit oss en unik roll som länken mellan världens ledande maskintillverkare och våra kunder i den viktiga utvecklingsprocessen. Man kan också säga att vi under långa perioder ”lever” med vår kund.

Vi har ett stort del- och tillbehörslager, där våra duktiga medarbetare genom många år har upparbetat ett gott rykte gällande support och service. Vi har en mycket god rikstäckande symaskinsservice och utför även service på brodyrmaskiner, skärmaskiner, markismaskiner, svetsmaskiner, ång- och pressutrustning m. m.

VI FINNS ÄVEN PÅ BLOCKET

Stängt för inventering den 27 maj

Fredagen den 27 maj inventerar vi och har därför stängt. Välkommen åter på måndag den 30 ma

LÄS MER

Månadens vara maj 2016

20% rabatt på Magnetramar som gör ramningen mycket enkel och minskar belastningen på operatörens

LÄS MER

Stängt under Kristi himmelsfärd

Vi har stängt under Kristi himmelsfärdshelgen 5-6 maj och öppnar igen måndagen den 9  maj.

LÄS MER

NYHETSBREV
VILL DU HA VÅRA UTSKICK?

Anmäl din e-postadress för att få våra nyhetsbrev, inbjudningar m. m.

ANMÄL DIG HÄR

NYHETSBREVSARKIVET

VAD TYCKER VÅRA KUNDER?
NÅGRA OMDÖMEN

 • Bra fokus
  Det märks att ACG har sina kunder i fokus. De lyssnar och sätter mig som kund i första hand. Bra produkter och support. Vi köpte en symaskin som brummar och går, när vi sedan ville ha en extra säkerhetsåtgärd byggd på maskinen gjorde de detta på någon dag. Bra jobbat! Niklas W (rejta.se)

 • Rekommenderas varmt!
  Alltid hjälpsamma och mycket BRA BEMÖTANDE, även mot oss som är småföretagare och kanske behöver bara några trådrullar. De svarar på mail så fort de bara kan och alla leveranser är väl paketerade. Aldrig några som helst problem med dem! VB (rejta.se)

 • Kinnarps-logoProduktionsavdelningen på Kinnarps Interior Västerås om Typical GC6760 med ”XFeed”:
  Maskinen går mycket bra. Den är lätt att hantera och manövrera. Går tyst. Det spelar ingen roll vilka tyger man syr i, det är väldigt lätt att anpassa maskinen efter dem. Stygnen blir fina och jämna.

 • Carina Bohlin om Madeira brodyrtråd:
  Vill bara säga att tråden är så vacker och alla dessa vackra färger, bara att titta på dem är halva nöjet, förutom det, så går det jättebra att sy med den.